Acord de inchiriere rochii

Acest „Acord de inchiriere rochii” contine termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de rochii din magazinul nostru online.

  • Conditii generale
  • Pretul inchirierii, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari
  • Obligatiile noastre fata de dumneavoastra
  • Obligatiile dumneavoastra fata de noi
  • Accesul la servicii. Contul de client
  • Alte clauze

Prezentul „Acord de inchiriere rochii” reprezinta contractul dintre dumneavoastra („Client”) si Inchiriere rochii („Magazinul nostru online”). Acordul stabileste conditiile in care dumneavoastra ne veti furniza informatii, veti inchiria rochii („Produse”).

Inainte de a trimite comanda de inchiriere, va rugam sa cititi cu atentie prezentul acord. Termenii si conditiile pot fi modificate de la o utilizare la alta a serviciilor noastre. Prin trimiterea comenzii de inchiriere sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre si deveniti parte la acest contract, inclusiv Termenii si conditiile pentru Website si Politica de confidentialitate.

1. Conditii generale

Acest „Acord” contine toti termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de rchii prin intermediul Website-ului nostru. Dumneavoastra sunteti de acord ca folosirea Website-ului si a serviciilor noastre sunt conforme cu Termenii si conditiile de utilizare a Website-ului disponibile in acesti site si cu Politica de confidentialitate, care pot fi modificate unilateral.

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data inchiriere-rochii-evenimente.ro. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala.

Contractul.
Prezentul Acord reprezinta contractul dintre noi si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe Website ori in scris. Prezentul Acord se completeaza cu informatiile furnizate de dumneavoastra in urma trimiterii comenzii, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va fi trimis in pachetul care va contine rochia inchiriata.

2. Pretul inchirierii, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari

Pretul inchirierii este afisat pe site pentru fiecare produs. La acesta se adauga costurile de livrare-tur, asa cum apar listate pe Website, la finalul comenzii (in sectiunea Cosul dumneavoastra). Totalul de plata (format din pretul pentru unul sau mai multe produse si eventualele costuri de livrare) este cel din comanda finala.

Modalitati de plata.
Plata se face numerar la primirea pachetului prin curierat.

Intocmirea contractului.
Contractul va fi intocmit la data confirmarii comenzii. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul.

Durata inchirierii. Durata fixa a inchirierii este de 4 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul.

3. Obligatii noastre fata de dumneavoastra

Livrarea produselor.
Vom livra rochia solicitata spre inchiriere, cu respectarea marimii, culorii si modelului ales, la data indicata prin comanda. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apar in fotografiile de pe Website ori in catalog. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata la livrarea la data si locul indicat prin comanda.

Returnarea produsului neutilizat datorita marimii.
Daca produsul nu este marimea potrivita, il puteti returna in 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), contactandu-ne prin email sau telefon. In acest caz, va vom returna integral „Pretul inchirierii” (mai putin eventualele costuri de livrare-retur) in termen de 7 zile lucratoare, prin transfer bancar.

Livrarea „curatat si gata de purtat”.
Produsele noastre pot fi comandate si livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de inchiriere-rochii-evenimente.ro. Produsul va fi curatat profesional sau igienizat si livrat gata de purtat. Noi asiguram curatarea si verificarea atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului.
La livrarea produsului, va vom asigura o eticheta de retur a produsului si instructiuni de returnare (Pachetul de Retur).

Raspunderea inchiriere-rochii-evenimente.ro Garantii si despagubiri.
Garantiile pe care vi le acordam, pot fi utilizate numai de catre dumneavoastra si nu pot fi transmite ori vandute unei alte persoane. Garantiile acordate sunt enumerate integral in prezentul acord. Garantiile noastre nu se aplica in cazul incalcarii de catre dumneavoastra a obligatiilor ce va revin. Singura despagubire si singura raspundere a inchiriere-rochii-evenimente.ro pentru incalcarea prezentului acord, consta, la alegerea noastra, in inlocuirea, cu eforturi comerciale rezonabile a produsului comandat ori in restituirea „Costurilor inchirierii”,  excluzand costul livrarii.

Prezentele garantii sunt singurele acordate. Nicio alta dispozitie, expresa ori implicita, scrisa ori orala (inclusiv garantii privind vanzarea, utilizarea in anumite scopuri ori alte incalcari) privitor la produsele si serviciile noastre nu asigura garantii suplimentare.

Daune directe si indirecte.
In niciun caz, inchiriere-rochii-evenimente.ro nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din folosirea produselor noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca inchiriere-rochii-evenimente.ro a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra.
inchiriere-rochii-evenimente.ro raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Acord. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate.
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afișată pe site.

4. Obligatiile dumneavoastra fata de noi

Primirea produsului.
Produsul va fi livrat prin curier. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Aveti obligatia de a primi produsul la data indicata de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) inchiriere-rochii-evenimente.ro nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil.

Utilizarea produsului.
Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze, altele decat normale. Utilizarea normala acopera pete minore, margele lipsa ori fermoare blocate. Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare, sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului, asa cum vi le vom factura, determinate de noi raportat la valoarea de retail a produsului.

Returnarea produsului. Prelungiri ale inchirierii.
Va asumati obligatia de a restitui produsul catre inchiriere-rochii-evenimente.ro in Pachetul de Retur la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei in care se termina inchirierea.

Daca pierdeti Pachetul de retur, va asumati obligatia de a returna produsul pe costul dumneavoastra la data de retur si ne veti comunica un numar de identificare a expedierii.

Returnarea peste termen. Clauza penala.
Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi calculat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 40% din „Pretul inchirierii”, insa nu mai mult de 100% din „Pretul de catalog al produsului”. „Costurile de intarziere” sunt calculate pentru fiecare produs din comanda. Daca nu ati returnat produsul in termen de 20 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti datora 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Orice returnare dupa termenul de 20 de zile este sanctionata cu 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Daca platiti aceasta suma, produsul este al dumneavoastra, fara nicio garantie din partea inchiriere-rochii-evenimente.ro.

Recuperarea tuturor costurilor. Daca nu veti achita sumele pe care ni le datorati (Pretul inchirierii, Costurile de intarziere, alte sume), suntem nevoiti sa parcurgem proceduri de recuperare. Astfel, va vom imputa prin procedurile legale, toate costurile restante, inclusiv onorariile de recuperare.

5. Accesul la servicii.

Contul de client
Accesul la servicii este permis oricarei persoane care poseda sau isi creeaza un Cont pe Website ori care acceseaza serviciile in Magazin. Accesul la servicii este posibil doar prin acceptarea Acordului de inchiriere si a Termenilor si conditiilor pentru Website, inclusiv Politica de confidentialitate.

Excludere
Ne rezervam dreptul de a va inlatura din lista de clienti si de a va refuza pe viitor inchirierea de produse, in cazul oricarei incalcari a prezentului Acord.

6. Alte clauze

Prezentul acord, (inclusiv Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate pentru Website) constituie intregul acord intre dumneavoastra si inchiriere-rochii-evenimente.ro cu privire la produsele in cauza si este manifestarea de vointa finala, completa si exclusiva, inlocuind toate acordurile anterioare scrise si orale cu privire la subiectul in cauza.

Modificari pot fi facute numai de catre inchiriere-rochii-evenimente.ro. Ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, cu o notificare pentru a va aduce la cunostinta cauza de reziliere sau modificare.

Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil.

Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline.

inchiriere-rochii-evenimente.ro nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivata de cauze de forta majora.